Vejrudsigten

Der venter rytterne lidt mere vind i dag, men ellers så bliver det en ganske flot Tour de France etape. Vinden kan dog flere steder resultere i sidevind, og det skal man selvfølgelig aldrig kimse af.

Taktisk tilgang:

Overraskende nok blev det et mindre angreb end antaget, men det lykkedes stadig for vores must have Alaphilippe at tilbageerobre førertrøjen på 8. etape. 9. etape er væsentligt nemmere, og derfor skal man naturligvis holde fast på nogle af de samme ryttere, men i denne omgang satse endnu hårdere på de letteste sprintertyper. Er man i tvivl, så kan man selvfølgelig som altid holde fast i de øverste folk i klassementet.

Must haves:

Julian Alaphilippe 
Franskmanden er som forventet tilbage i førertrøjen og skal naturligvis blive på holdet, og ja sågar endda købes, hvis man har dummet sig ved ikke at have ham, da man kan holde på ham frem til efter enkeltstarten.

Peter Sagan
Det faktum, at han kunne sidde med i dag taler bare endnu varmere for ham i morgen. Det er formentlig første gang, at vi smider ham som must i Touren i år. Det har primært været pga. prisen, men etapen i morgen lugter bare langt væk af Sagan, og han kan give gode point i de kommende dage.

Michael Matthews
En anden rytter som bør kunne følge Sagan i morgen er Matthews. På trods af hans bedre placering end Sagan på 8. etape, så spår vi ham til en forholdsvis sikker top 3, men hans topfart kommer til kort på en lettere etape, som i morgen, i forhold til Sagan.

De gode sats:

Stuyven, Trentin og Colbrelli ligner hovedudfordrere til Sagan og Matthews og dermed den resterende del af top 5.

Det billige fyld:

Bettiol (decimeret sprint)
Muhlberger (holdkammerat)
Meurisse (decimeret sprint)
Wellens (bjergtrøje)
Felline (decimeret sprint)

Dagens Jokere:

Wout Van Aert
Sidder formentlig i top 10 medmindre Teunissen overrasker og sidder med feltet til målstregen.

Held og lykke!

Tilbage til forsiden