Vejrudsigten

Vejrudsigten siger sol og moderat vind, så rytterne får optimale forhold på 7. etape.

Taktisk tilgang:

Vi føler os derfor sikre på en massespurt!

Hvis du vil vide mere om ruten og dagens mulige scenarier, så husk at lytte til vores optakt på Spotify, iTunes i din Podcast-app eller lige her.

Must haves:

Caleb Ewan. Vi fastholder vores tro på Caleb Ewan og ser god værdi i ham. Han bør kunne gå i top 3 og vinde, hvis han modsat 5. etape ikke bliver lukket inde.

De gode sats:

Elia Viviani har feltets bedste leadout. Som vi skrev til 4. etape, så har han umiddelbart ikke Groenewegens topfart, men ligner et godt bud på en vinder grundet Groenewegens problemer, og umiddelbart det sikreste bud på en kaptajnrolle – netop grundet sin og holdets stabilitet. Dette har ikke ændret sig!

Dylan Groenewegen styrtede på første etape, og netop af denne grund tør vi ikke sætte Groenewegen som must have. Han ser dog bedre og bedre ud, så vi ville ikke blive overrasket, hvis han sniger sig ind på en 3. plads på 7. etape.

Peter Sagan – har man ham, så beholder man ham. Har man ham ikke, så lader man være med at købe ham. Sagan skal nok blive nummer 3-4 stykker på dagens etape, men vi tror ikke på, at han kan vinde.

Alexander Kristoff viste gode ben på 5. etape. Efter en hård bjergetape er hans chancer for succes bestemt ikke blevet ringere. Han ligner en sikker top 5.

Julian Alaphilippe var overraskende godt kørende på dagens etape, så hvis man var en af de heldige, som beholdt ham, så er det lige før, at vi vil anbefale, at man fortsat holder på ham. Han er holdkammerat til Viviani, og det er desuden ikke umuligt, at han kan vinde trøjen tilbage, når feltet rammer Massif Central.

Det billige fyld:

Andrea Pasqualon (Sprinter)
Rick Zabel (Sprinter)
Maximiliano Richeze (holdkammerat til Viviani)
Jens Keukeleire eller Jasper De Buyst (holdkammerater til Ewan)
Mike Teunissen (holdkammerat til Groenewegen)

Vi tror på en top 10 a la:
Viviani
Groenewegen
Ewan
Sagan
Kristoff
Nizzolo
Matthews
Colbrelli
Trentin
Stuyven

Held og lykke!

Tilbage til forsiden