Helt som forventet skulle 6. etape af årets Giro d’Italia afgøres blandt en række udbrydere. Flere af vores anbefalinger endte i udbruddet, og det var Conti og Masnada, der endte med at være de helt store pointslugere. Nu gælder det 7. etape, der som du kan læse nedenfor (i vores optik) kommer til at minde meget om 6.etape.

Vejrudsigten

Rytterne ser ud til at kunne få en dag på helt tørre veje!

Etapens udfald

Vi tror som sagt, at 7. etape kommer til at minde rigtig meget om 6. etape. UAE vil sikkert gerne beholde trøjen, men en måde at sikre dette på, kunne være at placere en rytter som Diego Ulissi i morgendagens udbrud. Conti har samtidig et komfortabelt forspring, der gør at et udbrud sagtens kan få lov at køre hjem med 5-6 minutter, hvis bare ikke der ikke er gengangere fra dagens udbrud.

Hvilke ryttere skal købes?

Til 7. etape skal du have en fin blanding af ryttere fra den øverste del af klassementet og udbrudskandidater.

Must haves:

Valerio Conti (4,7)
Conti kørte en utrolig flot etape, og ligner en rytter der kan holde førertrøje de næste mange etaper. Det bliver spændende at følge. Han er selvfølgelig et must have!

Giovanni Carboni (2,7)
Den ukendte Bardiani-rytter sidder solidt på 2. pladsen i klassementet. Der er en god chance for, at han efter 7. etape stadig er at finde i top 3 i klassementet, hvilket giver god vækst til billige penge.

Giulio Ciccone (3,7)
Ciccone sparede benene på 6. etape. Angiveligt fordi han har udset sig 7. etape. Her er både en kategori 2 stigning, der giver gode point til bjergtrøjen og så har han også fine chancer for en etapesejr.

De satsede:

Andre ryttere som vi tænker har gode chancer for at levere et godt resultat via et udbrud på 7. etape.
Thomas de Gendt (4,5) – Hvor længe kan han holde sig i ro???
Mattia Cattaneo (3,6) – Masnada levede op til vores forventninger på dagens etape – Cattaneo er i næsten lige så god form. Måske han kan nuppe 7. etape.
Diego Ulissi (5,0) – Kommer Ulissi til at arbejde for UAE? Måske kunne de spekulere i at lade ham gå med i udbrud og den vej igennem være sikker på at beholde trøjen og samtidig kører efter etapesejren på 7. etape.

Bud på andre udbrudsryttere i prioriteret rækkefølge (værdi for pengene):

Brambilla (3,9)
Knox (3,0)
Francois Bidard (2,5)
Hirt (4,5)
Neilandts (2,9)
Vervaeke (3,0)
Kangert (5,0)
Gasparotto (3,9)
Dunbar (3,4)
Hamilton (4)
Polanc (4,2)
Gallopin (5)
Bakelants (3,9)
Tobias Ludvigsson (3,0)
Geoghegan Hart (4,1)
Francesco Gavazzi (3,6)
Vuillermoz (6,0)
Izagirre (7,0)
Battaglin (5,0)
Gebreigzabhier (2,4)
Pedrero Lopez (3,0)
Carthy (4,5)
Vendrame (3,0)
Canola (3,5)

Tilbage til forsiden