Vejrudsigten

Vejrudsigten siger sol og moderat vind fra nordøst. Dette betyder let side/modvind hele dagen. Vinden bør umiddelbart ikke være kraftig nok til at have en afgørende betydning, men man skal aldrig sige aldrig.

Taktisk tilgang:

Vi tror i høj grad på årets første regulære massespurt. Sidste sving kommer 1,3 km fra målstregen og finalen er fuldstændig flad, hvilket betyder, at vi får en højhastighedsprint!

Hvis du vil vide mere om ruten og dagens mulige scenarier, så husk at lytte til vores optakt på Spotify, iTunes i din Podcast-app eller lige her.

Must haves:

Caleb Ewan tror vi rigtig meget på. Vi bliver meget overraskede, hvis han ikke er at finde på 4. etapes podium. Han virker til at være flyvende. Han sparede kræfter på 3. etape og virker klar til at leve op til vores forventninger som dagens overraskelse. Vi ser det som en 50-50 duel med Viviani, men placerer Ewan som must have grundet prisen.

De gode sats:

Elia Viviani har feltets bedste leadout. Han har umiddelbart ikke Groenewegens topfart, men ligner et godt bud på en vinder grundet Groenewegens problemer, og umiddelbart det sikreste bud på en kaptajnrolle – netop grundet sin og holdets stabilitet. Vi føler os ret sikre på, at han er at finde i top 3 og umiddelbart også top 2 på 4. etape.

Dylan Groenewegen styrtede på første etape, og netop af denne grund tør vi ikke sætte Groenewegen som must have. Han virker dog ikke til at være synderlig hæmmet af sit styrt, men få procenter kan gøre forskellen fra succes til fiasko. Måske er Viviani eller Ewan en smule mere ovenpå her på 4. etape.

Julian Alaphilippe ligner en mand, der kommer til at være i gult helt frem til 6. etape. Hvis man ikke har ham på holdet endnu, så kan du godt overveje at købe ham allerede til 4. etape På 4. etape har han nemlig rigtig gode chancer for at give en stor vækst – dels grundet sin placering i klassementet, men også med tanke på Vivianis gode sejrsmuligheder.

Peter Sagan – har man ham, så beholder man ham. Har man ham ikke, så lader man være med at købe ham. Sagan skal nok blive nummer 3-4 stykker på dagens etape, men vi tror ikke på, at han kan vinde.

Michael Matthews er langt fra feltets hurtigste rytter på en afslutning som denne, men han ligger nummer fem i klassementet og skal sikkert nok blive 5-6 stykker på 4.etape. Dette giver ham en flot vækst. Han er derfor et rigtig godt køb, hvis du ikke har ham i forvejen.

Det billige fyld:

Andrea Pasqualon (Sprinter)
Jens Debusschere (Sprinter)
Maximiliano Richeze (holdkammerat til Viviani)
Jens Keukeleire eller Jasper De Buyst (holdkammerater til Ewan)
Mike Teunissen (holdkammerat til Groenewegen)

Vi tro på en top 10 a la:
Viviani
Ewan
Sagan
Groenewegen
Nizzolo
Matthews
Kristoff
Colbrelli
Trentin
Stuyven

Dagens Joker:

Caleb Ewan. Bookmakerne tror i langt højere grad på Viviani og Groenewegen, men vi ville ikke bliver overraskede, hvis han stod som sejrsherre for 4. etape.

Held og lykke!

Tilbage til forsiden