Ruteprofilen, 11. etape af Tour de France 2019

Vejrudsigten

Det bliver varmt, og så kommer der faktisk vind igen. Det ser dog først ud til at blive rigtig kraftigt omkring aften, så det burde ikke have samme konsekvenser, som vi f.eks. så på 10. etape. Men hold godt øje med vejrudsigten frem til deadline.

Taktisk tilgang

Muligvis årets letteste taktiske tilgang. For en sjælden gangs skyld i årets Tour de France har vi to mere eller mindre ens typer af etaper i streg, og har man derfor allerede et hold baseret på alle de bedste sprintere, så skal man ikke røre en finger i dag. Det er dyrt at skifte og formentlig ikke det værd. Skal man satse lidt kan man naturligvis spekulere i at skifte en type som Sagan til en Groenewegen, hvis man tror på, at han slår tilbage på etapen i dag, som passer ham noget bedre end den seneste. Skal man skifte et par stykker ud, så skal det være, fordi man har nogle af de de lidt anderledes typer som Van Aert, Nasen og Avermaet, som i dag bør komme til kort blandt de klassiske sprintere.
Man skal læse vores kommende bud, som en vejledning på, hvem der er de bedste køb, hvis man er tvunget til at skifte. Vi anbefaler derfor ikke, at man nødvendigvis skal købe et must have til enhver pris, hvis man ikke har rytteren i forvejen.

Must haves

Groenewegen og Viviani må være de helt store favoritter på en etape, som både passer godt til Groenewegens topfart og til Vivianis tog. Groenewegen har måske også en mindre fordel ved ikke at have deltaget i sprinten dagen før hviledagen.

Gode sats

Ewan må ærgre sig gul og blå over, at han ikke fik et bedre resultat på 10. etape, som normalt er en etape, der passer ham bedre end de ovennævnte. På 11. etape er han igen i underdoggens rolle, og derfor bliver han ikke et must have i dag, selvom hans pris er klart den bedste blandt topsprinterne.

Colbrelli, Nizzolo og Kristoff ligner (sammen med Sagan) hovedudfordrerne til etapens podium, så dem skal man gerne have minimum en af på sit hold.

Alaphilippe er naturligvis også stadigt et ganske fint sats med sine point fra førertrøjen, den potentielle holdbonus fra Viviani, og da man nok kan holde ham mindst til og med enkeltstarten.

Det billige fyld

Andrea Pasqualon (Sprinter)
Philipsen (holdkammerat til Kristoff og mulighed for sprint selv)
Rick Zabel (Sprinter)
Maximiliano Richeze (holdkammerat til Viviani)
Jens Keukeleire eller Jasper De Buyst (holdkammerater til Ewan)
Wellens (bjergtrøje + holdkammerat til Ewan)
Mike Teunissen (holdkammerat til Groenewegen)

Dagens joker:

Vi har sagt det før, og nu siger vi det igen. Man skal aldrig udelukke Sagan, og var hans pris bare en anelse lavere, så ville han ligge blandt vores gode sats. Prisen betyder dog, at man formentlig udelukker et andet godt køb, og derfor er han igen dagens joker.

Vi tror på en top 10 a la:
Groenewegen 
Viviani
Ewan
Sagan
Kristoff
Nizzolo
Colbrelli
Matthews
Trentin
Stuyven

Held og lykke!

Tilbage til forsiden