Her er vores optakt til 11. etape af årets Giro d’Italia og Girospillet på Holdet.dk. Der venter rytterne endnu en sprinteretape. Med 10. etapes store styrt i mente, skal man være varsom med, hvilke ryttere man vælger at have på sit hold.

Vejrudsigten

Rytterne ser ud til at kunne køre på tørre veje hele dagen!

Etapens udfald

På trods af langt flere km her på 11. etape sammenlignet med 10. etape er vi stadig 100% sikre på, at denne etape skal afgøres i en massespurt. Ewan og Viviani har meldt ud, at de trækker sig fra Giro d’Italia efter 11. etape. Så de er garanteret rigtig sultne.

Hvilke ryttere skal købes?

Hvis man fulgte vores råd fra igår med at satse på 8 sprintere, så skal man selvfølgelig fortsætte med dette. Det er også vores anbefaling til 11. etape.

Must haves

Viviani (11,7)
Demare (9,3)
Ewan (9,6)
De tre sikreste kort, der alle undgik styrtet på 10. etape. De er derfor top fit til 11. etape. Og især Viviani, der missede sejren på 10. etape må være sulten for at tage noget med hjem fra årets Giro. Det kunne godt ligne en sejr til Quick Step og Elia Viviani.

De satsede

Ackermann (10,1)
Nizzolo (7,2)
Ackermann styrtede på 10. etape og fik en del asfalteksem (hudafskrabninger) – han så dog ud til at være okay. Man skal dog ikke forvente mere end top 3 fra hans side i morgen. En svækket Ackermann burde have svært ved at slå overstående trio.
Nizzolo viste den velkendte og savnede stabilitet på 10. etape. Han ligner en god kandidat til en solid 6. plads ish på 11. etape.

Resterende sprintere i prioriteret rækkefølge (værdi for pengene):

Selig (4,1) (Måske får han chancen på 11. etape, hvis Ackermann er mere medtaget end først antaget. Foruden muligheden for egen chance, så har han som hjælperytter siddet i top 15 på fire af årets massespurter)
Cimolai (4,9)
Lonardi (3,5)
Mareczko (6,4) (Styrtede på 10. etape, men er umiddelbart okay)
Belletti (5,0)
Consonni (4,1) (Styrtede, men undgik store skrammer)
Simion (2,4) (Styrtede tidligere på 10. etape)
Haller (3,4)
Moschetti (3,6) (Det er netop blevet officielt, at den unge italiener ikke stiller til start på 11. etape)

Husk også at give vores optaktsafsnit lyt. God vind!

Tilbage til forsiden