Alt gik som forventet på 7. etape. Det blev en klassementkamp, hvor Valverde, Quintana, Roglic og Lopez igen viste sig et par niveauer over alle andre. På 8. etape får de en velfortjent pause.

8. etape er utrolig svær at forudsige udfaldet på. På den ene side har vi 6-8 hurtige ryttere som Mezgec, Aranburu, Boasson Hagen, Venturini etc., der håber på en decimeret sprint, men samtidig 50-60 ryttere, der håber på at komme afsted i et udbrud, der kan holde hjem. Netop mængden af udbrudskandidater gør, at vi tror mest på et udbrud.

Vejrudsigten

Det bliver en rigtig varm dag, hvor der også er 20-30% chance for lidt regn undervejs.

Taktisk tilgang

Vi anbefaler at beholde en stamme af klassementsryttere, men samtidig finde plads til de 2-3 udbrudskandidater som du tror mest på.

Must haves

Man bør beholde alle ryttere i top 7 – både pga. de sikre klassementpoint, men også med tanke på det dyre transfergebyr. I dagens optakt bliver de ryttere man allerede har fra top 7 pga. etapen store usikkerhed derfor dagens “must haves”.

Gode sats

Poels og Geoghegan Hart er vores personlige favoritter til morgendagens etape. Begge klatrer godt og besidder en solid sprint.

UAE ligner et hold, der giver sine ryttere mulighed for at jagte egen chance. Et godt bud på en etapevinder fra dem er Conti.

Vi kunne godt forestille os, at Caja Rural vil gøre alt, hvad de kan for at få Aranburu med i morgendagens udbrud.

Mon ikke De Gendt snart skal afsted?

Andre gode bud på udbrudskandidater i prioriteret rækkefølge fra de forskellige hold:

Fraile, Sanchez, Puccio, Bol, Bouchard, Higuita, Stybar, Gilbert, Rojas, Edet, Herrada, Capecchi, Craddock, Chernetskiy, Brambilla, Boasson Hagen, Marczynski, Teuns, Van der Sande etc. Vi kunne nævne 30 andre gode kandidater, men man må trække stregen i sandet et sted!

Dagens joker

Skulle det ende i en decimeret spurt, så bør Mezgec være favorit til at nuppe sejren. Med modvind på stigningen, så bliver han svær at sætte af.

Held og lykke med at vælge rigtigt!

Tilbage til forsiden