Vejrudsigten

Heldigvis ser det ud til, at rytterne bliver ledsaget af flot solskinsvejr i Paris!

Taktisk tilgang

Sidste etape! Med genindførslen af 420.000 i holdbonus for 8 ryttere i top 15 og den forholdsvis simple afslutning på Champs-Élysées, så kan det ikke betale sig andet end at skifte hele holdet til sprintere.

Must haves

Ewan var helt suveræn på 16. etape. Kluge, Keukeleire og De Buyst viste ligeledes deres klasse. Det er tre solide ryttere, der ikke bør være tømt for kræfter – tværtimod. Vi tror derfor, at Caleb Ewan bliver afleveret helt perfekt til et muligt hattrick.

Groenewegen manglede tydeligvis Van Aert i sit tog på 16. etape, hvor han skuffende måtte nøjes med en 3. plads. Værre er det, at han nu også har mistet Tony Martin, der havde en helt afgørende rolle i den tidligere del af Lotto-Jumbos lead out. De Plus kommer nok til at overtage denne rolle, men uanset hvad, så er det et svækket lead out, som Groenewegen må nøjes med. Med den topfart, han besidder, bør han dog stadig være en sikker
top 3.

Viviani har været på arbejde for Alaphilippe de seneste par uger. Han har egentlig været fint kørende, men det kan ikke andet end have kostet lidt kræfter. Samtidig så har de seneste massespurter vist, at han mangler lidt hurtighed. Han er nemlig blevet leveret næsten helt perfekt. Vi tror ligeledes, at Mørkøv og co. leverer ham perfekt i morgen, men benene rækker nok ikke til andet end en top 3.

Gode sats

Kristoff vandt sidste år i Paris. UAE må være desperate for at få lidt succes med hjem fra Tour de France. Han er altid ovenpå i den sidste uge, men vinde tror vi ikke på, at han kan. Top 5 bør dog være mulig.

Bonifazio blev 5’er på 16. etape og var det ikke for en tilskuers dumhed, så var det også blevet til en top 5 placering på 11. etape i Toulouse. Han er kun blevet bedre og bedre. Hvis ikke han rammer top 5, så bliver det tæt på!

Stuyven og Trentin er begge solide og stærke ryttere, der sagtens kan have et stort overskud sidst på en grand tour og overraske med en god placering.

Det 3. Hjuls bud på en top 15 på Champs-Élysées

 1. Ewan
 2. Groenewegen
 3. Viviani
 4. Kristoff
 5. Sagan
 6. Bonifazio
 7. Trentin
 8. Stuyven
 9. Matthews
 10. Debusschere
 11. Colbrelli
 12. Pasqualon
 13. Boasson Hagen
 14. Greipel
 15. Richeze

Etapens joker

Må blive Andre Greipel. Vi har placeret ham på en 14. plads, men var tæt på slet ikke at finde plads til ham i vores top 15. Den rutinerede tysker har ikke kørt en god sprint i et år, men har det med at finde ekstra kræfter sidst i en grand tour. Hvis han kan genfinde denne evne på trods af alderen, så kan han måske overraske os alle. (Vi skal dog se det før vi tror på det).

Held og lykke!

Tilbage til forsiden