Vejrudsigten

Rytterne slap for regnen på 18. etape, men alt tyder på, at de ikke er lige så heldige på 19. etape. Der er ca. 60% for regn i Val d’Isère som ligger halvejs nede af den sidste nedkørsel før målstigningen. Regn vil kunne skabe kaos på en etape, som ellers umiddelbart ikke bør være hård nok til at gøre en stor forskel.

Taktisk tilgang

På 18. etape var vi overbeviste om en udbrudssejr. Det blev også tilfældet, og ud af de 13 kandidater, vi nævnte i optakten, gik 6 i top 7. Vi håber, at I valgte den rigtige halvdel! Nu gælder det den første af i alt to korte eksplosive bjergetaper. Alaphilippe viste igen svaghedstegn, men tabte minimalt grundet sine fremragende evner på nedkørsel. I morgen er den letteste af de to sidste – dette sammenlagt med nedkørsler på våde veje, kan minimere tidstabet, så han får en sidste dag i førertrøjen på 20. etape. Vi forventer, at særligt Movistar, INEOS og FDJ vil have interesse i at gøre etapen hård og få bonussekunderne ved målstregen i spil. Vi vil dog ikke udelukke, at en enkelt eller to udbrydere kan snyde feltet. Men vi er overbeviste om, at det ikke bliver lige så mange som på 18. etape.

Must haves

Bernal virker til at være INEOS bedste bud på en vinder af Tour de France. Han er selvfølgelig et must på de sidste to etaper.

Pinot lukkede hullet til Thomas så let som ingenting på toppen af Galibier. Hvis favoritterne skal køre om sejren, så ligner Pinot bedste bud på en etapevinder. Han er samtidig lidt efter i klassementet og skal derfor køre aggressivt. Han er sammen med Bernal efter vores mening bedste bud på en kaptajner til 19. etape.

Gode sats

Kruijswijk virker også ovenpå. Han er måske ikke feltets stærkeste bjergrytter, men har to fantastiske hjælperyttere, hvilket betyder rigtig meget. Han bør igen sidde med det bedste på 19. etape. Vi er dog lidt i tvivl, om Bennett kan være ramt af ømhed dagen derpå efter styrtet i dag.

Buchmann viser heller ikke nogen svaghedstegn. Til prisen er han stadig en rigtig god mand!

Thomas ligner en mand der er ved at finde sig selv. Vi tror ikke han vinder 19. etape, men han skal nok køre i top 5. Problemet er, at han er rigtig dyr, så man skal tro meget på ham for at købe ham til over 13 mio.

Quintana har genfundet formen. Måske er det højdemeterne, der gør forskellen for den lille columbianer. Vi har dog før set ham hive en kanin op af hatten, for derefter at falde sammen igen dagen efter. Vi anbefaler derfor, at man beholder ham, hvis man har ham, men holder sig fra at købe ham. Derimod kunne man godt overveje at købe Landa, da det må være hans tur til at komme i offensiven.

Barguil bør snart indse, at han ikke kan få sin etapesejr medmindre han angriber, og angriber tidligere end på finalestigningen. Han ligner sammen med Simon Yates, Haig, Bilbao, Lutsenko, Bardet, G. Martin, Kreuziger, Kangert, Woods og Caruso bedste bud på ryttere, der kan snyde feltet på 19. etape.

Billigt fyld i prioriteret rækkefølge:
Gaudu (holdkammerat)
G. Martin
Caruso
Lutsenko
Haig
Kangert
Kämna
Woods
Gesbert
Meurisse
Sicard
De Plus (holdkammerat)

Dagens joker

Uran sad rigtig godt med på 18. etape. Ligesom Bernal og Quintana, så har han en fordel ved højden. Han har et godt hold til sin rådighed, så hvis han føler sig ovenpå, kan man måske godt se Uran forsøge et storstilet angreb.

Held og lykke!

Tilbage til forsiden