Vejrudsigten

Vejret ser heldigvis ikke ud til at spille en afgørende rolle for udfaldet af enkeltstarten. Fuld sol og 3-4 m/s vind fra øst.

Taktisk tilgang

Der er ikke så meget at rafle om. Du bør stille et hold, hvor du går efter at ramme 8 i top 15 på enkeltstarten, men stadig have 14. etape i mente. Der er dog heldigvis en del af klassementsfavoritterne, der både er gode på enkeltstarten og den store bjergetape.

Hør mere om dagens enkeltstart via iTunes her, Spotify og din foretrukne podcast-app.

Must haves

Geraint Thomas er pt. nr. 2 i klassementet – dette tror vi også, at han er efter dagens etape. Han har samtidig gode muligheder for at lave en top 3 placering på dagens etape

Wout van Aert ligner bedste bud på en etapevinder efter Rohan Dennis’ mærkværdige exit på 12. etape.

Gode sats

Steven Kruijswijk viste forrygende form på enkeltstartcyklen i Dauphiné. Han bør være en sikker mand i top 10 og kan måske endda, hvis alt flasker sig, rykke en enkelt plads op i klassementet.

Egan Bernal kører også en habil enkeltstart og er nr. 3 i klassementet. Han bør kunne køre i top 15, men det kan blive tæt.

S. Küng, T. Martin, S. Kragh, N. Politt, K. Asgreen, A. Dowsett ligner alle sikre bud på en top 15.

Et hurtigt bud på en top 15 på enkeltstarten:

 1. Van Aert
 2. G. Thomas
 3. S. Küng
 4. S. Kragh
 5. T. Martin
 6. K. Asgreen
 7. S. Kruijswijk
 8. J. Alaphilippe
 9. I. Lampaert
 10. N. Politt
 11. C. Haga
 12. A. Dowsett
 13. E. Buchmann
 14. M. Schachmann
 15. A. Yates / E. Bernal

Dagens jokere:
Thomas De Gendt. Måske sparer han kræfter til bjergetaperne, hvis han giver enkeltstarten et reelt skud, så kan han sagtens overraske og køre i top 10. Team Ineos har flere gode kandidater i Castroviejo og Kwiatkowski, men det er tvivlsomt om de giver den fuld gas med tanke på de efterfølgende vilde bjergetaper.

Good luck!

Tilbage til forsiden