Det blev ikke helt så let at ramme mange i udbruddet på 11. etape, som man ellers kunne have forventet – nogle var måske mere ramt ovenpå enkeltstarten end andre. Fortvivl ikke og lad være at lave en masse panikhandler for måske kan du med held beholde flere af dine fejlskud fra i dag.

Vejrudsigten

Rytterne bliver ikke lige så heldige med vejret på 12. etape, der kommer regn og i værste fald hele dagen, og det tæller i høj grad endnu mere for, at et udbrud får lov at holde hjem.

Taktisk tilgang

Som sagt skal man ikke nødvendigvis gå helt i panik, hvis man havde mange missere i dag. Man skal først og fremmest holde fast i de klassementsfolk, som man allerede har på holdet, og så skal man i øvrigt tjekke om, der ikke er flere af ens holds udbrudskandidater, der kan få lov at blive en ekstra runde, så man i det mindste slipper for de dumme transfergebyr, da 12. etape formentlig ligesom 11. etape vindes af en rytter fra et udbrud. Forskellen på de to etaper er blot, at 12. kræver bedre klatre-skills.

Must haves

Vi gentager os selv fra i går: “Hvis du har én eller flere fra top 5, så skal du helt sikkert beholde disse ryttere.” Og så vil vi endda tilføje at selv Hagen, der ligger samler nr. 6. kan tilføjes eller beholdes, fordi han er så latterligt billig

Oscar Rodriguez er på hjemmebane, og er en af de folk, som bare bør sidde med i udbruddet. Vi så på 11. etape, hvor ivrige Euskadi Basque Country – Murias er efter at vinde i baskerlandet og i øvrigt, hvor dygtige de er til det. Deres eneste reelle bud til en evt. etapesejr er ham, og til den pris er han et decideret scoop. Eneste men er, at udbruddet sandsynligvis formes på flad vej, og det kan være en ulempe for Rodriquez. Vi tør dog godt gamble, når han er så billig.

Gode sats

Vi tør ikke fylde mere på must have listen, da man ligesom på 11. etape kan risikere at smide for mange penge på dyrere ryttere, som ikke kommer afsted. Men har man lyst til at tage chancen, så har vi samlet en række ryttere, som de fleste managers har i forvejen, som samtidigt er oplagte sats, der reelt kan gøre det færdigt og vinde etapen: Jesus Herrada, Omar Fraile, Piere Latour, Sergio Higuita, Tao Geoghegan Hart, Zdenek Stybar og Phillipe Gilbert.

Andre kandidater til udbrudssejr:

Man skal som sagt virkelig tænke med pengepungen igen i dag, så gå nu ikke amok med penge på for mange af de følgende ryttere, som du ikke har i forvejen – medmindre du altså allerede er håbløst bagud (hvilket du selvfølgelig ikke er, når du følger trofast med her på siden.)

James Knox
Alex Aranburu var egentlig prismæssigt igen en kandidat til et must have, men efter han sandsynligvis har brugt en del kræfter i dag, så er han blevet degraderet til vores liste med fyld.
Ruben Guerreiro
Daniel Martinez

Francois Bidard
Kilian Frankiny

Amanuel Ghebreigzabhier
Niklas Eg
Mark Padun
Gianluca Brambilla
Dario Cataldo
Gianluca Brambilla

Ion og Gorka Izagirre
Wouter Poels

Dagens joker:

Dagens joker startede oprindeligt oppe blandt gode sats, men hans store ulempe er, at han er lidt for godt med i klassementet. Det kan blive en kæmpe hæmsko for ham, men etapen passer ham simpelthen for godt til, at vi kan slippe godt fra ikke at nævne ham. Det er selvfølgelig the ond and only, den evige 2’er Dylan Teuns.

Tilbage til forsiden