Bjarne Riis, Tour de France 1996 (Foto: Marco Ullrich/Wikimedia Commons)
Bjarne Riis, Tour de France 1996 (Foto: Marco Ullrich/Wikimedia Commons)

Vi har tjekket markedet og anbefaler følgende odds til årets Tour de France:

De bedste odds:

***** Vi havde stor succes ved at sætte vores lid til Caleb Ewan i Giro d’ Italia. Han virker til at have holdt formen ved lige, hvilket blev manifesteret på 4. etape af ZLM Tour, hvor han slog Groenewegen. Vi tror, at han ender i top 3 i pointkonkurrencen. Dette kan spilles til odds 3,5 hos Unibet.

Ligeledes tror vi, at han nupper en enkelt sejr undervejs i årets Tour de France. Dette giver odds 2,1 hos Danskespil.

***** Vi har på fornemmelsen, at der vil være overraskelser i årets Tour de France. Vi tror, at minimum én af følgende tre ryttere ender i top 3: Adam Yates, der giver odds 3,75 igen for top 3 hos Danskespil. Ligeledes har vi fin fidus til Pinot og Kruijswijk, der giver henholdsvis odds 6 og 7 for top 3 hos samme bookmaker.

**** Adam Yates virker til at være i flyvende form. Lidt sygdom har sat ham en smule tilbage, men vi tror han kommer til at være rigtig godt kørende i årets Tour de France. Han er forholdsvis hurtig på stregen og har et godt punch, så han kan sætte de andre favoritter. Vi tror på minimum én etapesejr til Adam Yates. Dette kan spilles til odds 2,7 hos Danskespil.

Mere satsede odds:

*** Hvis vi skal komme med nogle bud på ryttere, som, vi tror, har gode chancer for en etapesejr undervejs i årets Tour de France, så kunne det være: Van Avermaet (odds 5,5), Jesus Herrada (odds 5,0), Pinot (odds 2,7) Landa (odds 2,75) og Lotto duon Tiesj Benoot (odds 3,0) og Tim Wellens (odds 3,25).

*** Vi tror, at Emanuel Buchmann får et godt Tour de France. Han kan spilles til odds 1,95 for en top 10 placering hos Danskespil.

** Hvis vi skulle komme med to langskud på en mulig top 10 placering, så skulle det være Jesus Herrada og Wilco Kelderman. De er to modsætninger. Jesus Herrada har været flyvende i optakten. Vi håber og tror, at han hellere vil gå efter etapesejre og bjergtrøje, men skulle han vælge at gå efter top 10, så synes vi bestemt ikke, dette er et umuligt scenarie. Han giver odds 20,0 for en top 10 placering hos Danskespil.
Hvis Kelderman genfinder bare 80% af sin tidligere form, så er en top 10 bestemt ikke umulig for ham. Han kan spilles til odds 10 hos Danskespil.

** Et langskud i årets Tour de France kunne være at ramme både nummer et og to i den rigtige rækkefølge. Lars og undertegnede tror på Bernal og Adam Yates som de to øverste på podiet i Paris. Sker dette kan du hente odds 30 hos Danskespil. Overtager Pinot den 2. plads bagved Bernal, som Asser tror på, så kan du få odds 50 hos samme bookmaker.

Held og lykke!

Hvilken værdi har oddset?

***** Super værdi!
**** God værdi!
*** Okay værdi!
** Stor gambling!
* Skud i tågen!

Tilbage til forsiden