Giro d’Italia 1989

Vi har undersøgt markedet og anbefaler følgende odds til årets Giro d’Italia:

De bedste odds:

***** Hos Bet365 kan man få odds 2,25 igen, hvis Caleb Ewan nupper en enkelt etapesejr under Giroen. Dette odds kan findes i kategorien specialodds. Ligeledes kan man få odds 1,72 igen hos Unibet, hvis Pascal Ackermann nupper en sejr. Dette virker som de to mest formstærke sprintere og vi tror, at begge nupper minimum en sejr under årets Giro.

**** Caleb Ewan er måske ikke feltets hurtigste sprinter, men han er solid og klatrestærk. Han kommer til at lave mange podieplaceringer og vi ser derfor rigtig god værdi i odds 4,75 på, at han kommer i top 3 i pointkonkurrencen. Godt nok har han varslet, at han bruger Giroen som en slags opvarmning til Touren, men hvis han først lugter trøjen, så tror vi stadig, der er en chance for at han vil have denne til samlingen. Hvis du tør satse stort, så får du pengene 25 gange igen hos Danskespil, hvis han skulle vinde konkurrencen. Vi anbefaler dog klart at spille “safe” og tage top 3.

**** Ligesom Ewan har både Viviani og Gaviria mere end et halvt øje på Touren. En der dog har fuldt fokus er Arnaud Demare, der sandsynligvis bliver skrottet til Tour-holdet, der satser fuldt ud på Thibaut Pinot. I stedet får Demare fuld opbakning i Giroen. Han skal nok skrabe en del point sammen undervejs, og hvis bare to af overstående vælger at stå af inden de største bjergetaper, så er vejen banet for Demare. Odds 2,4 hos Unibet for en top 3 placering i Pointkonkurrencen burde være forholdsvis sikker.

Mere satsede odds:

*** Den unge komet Fausto Masnada kørte fremragende i Tour of the Alps. Det er et langskud, men vi har på fornemmelsen, at han vil prøve at køre klassement. Her drømmer han sandsynligvis om en top 10 placering. Hvis dette lykkes for ham, så kan du få odds 10,0 igen. Dette er for godt et odds til ikke lige at smide en flad 10’er.

*** Gode bud etapesejre er Rafael Majka til odds 3,5 hos Bet365, Valerio Conti til odds 4,5 hos Unibet, Davide Formolo til odds 4,0 hos Danskespil og Tangel Kangert til odds 4,5 hos Unibet .

** Et langskud kunne være Jan Polanc i top 10 til odds 17 hos Bet365. Han går med ambitioner om at prøve sig af i klassementet. Måske er det i år, at han går all in og lige præcis sniger sig ind i top 10 i en GT. Vi kommer med bettingtips til årets første etape senere på ugen.

Held og lykke!

Hvilken værdi har oddset?

***** Super værdi!
**** God værdi!
*** Okay værdi!
** Stor gambling!
* Skud i tågen!

Tilbage til forsiden