Etapeprofil af 2. etape

Vejrudsigten

Umiddelbart ingen regn eller akutte vejrskift. Alle hold burde derfor have samme vilkår på dagens holdtidskørsel.

Must haves:

Mike Teunissen (4,1)
Mike Teunissen fik overraskende muligheden på 1. etape, da Groenewegen desværre måtte en tur i asfalten. Den må man sige, at han greb! Teunissen er rigtig skarp på enkeltstartcyklen og Jumbo-Visma er samtidig vores personlige favorit til en sejr på holdtidskørslen. Det kunne derfor umiddelbart godt ligne et forsvar af den gule førertrøje på 2. etape.

Hvilke hold er bedst?

Vi tror på en top fem med følgende hold: Jumbo-Visma, Team Ineos, Mitchelton Scott, Quick Step og Team Sunweb. Med forbehold, så tror vi på nævnte rækkefølge. Hvis du har flere hold og vil gamble lidt, så kan du overveje at tage en rytter eller to fra EF Education og måske Bahrain. Dette er umiddelbart de eneste hold, der kan overraske foruden de førnævnte fem favoritter. Vi tror dog klart mest på de fem første hold.

Alle ryttere fra det vindende hold får 200.000 i vækst ligegyldig om de bliver sat af holdkammeraterne inden mål eller ej. Der er ingen sen ankomst for satte ryttere, men deres respektive tider er gældende og de kommer derfor ikke til at spille en rolle i klassementet. Da der er gode chancer for at ryttere fra det vindende hold kommer til at ligge rigtig højt i klassementet efter i morgen, er det derfor vigtigt at vælge de ryttere, der holder hele vejen til målstregen. Nedenfor har vi forsøgt at komme med et par forslag til ryttere fra de forskellige hold, der bør sidde med holdet hjem og samtidig kan købes til en fornuftig pris. Du skal selvfølgelig samtidig have et øje på 3. etape, hvis man kan slå to fluger med et smæk, så er det værd at foretrække. Hvis du eks. har Sagan på dit hold, så vil vi anbefale dig at beholde ham og spare transfergebyr selvom han sandsynligvis ikke får nogle point i morgen.

Jumbo-Visma

Mike Teunissen (4,1), Wout van Aert (6,1) (kan måske få en fri rolle på 3. etape, hvis Teunissen taber trøjen), Tony Martin (6,1) og sandsynligvis De Plus (3,1).

Team Ineos

Dylan Van Baarle (4,0), Gianni Moscon (4,5) (der hvis INEOS vinder og han sidder med til mål kan gå i gult), Wout Poels (6,5) er de bedste køb. (Castroviejo tabte over 4 min på første etape og har derfor ikke muligheden for at ende højt i klassementet selv ved INEOS sejr.

Mitchelton Scott

Michael Hepburn (3,5), Luke Durbridge (3,0) eller Matteo Trentin (5,2). Første to er sikre bud på ryttere, der holder til stregen og er samtidig rigtig billige. Holder Trentin til stregen og vinder Mitchelton-Scott, så kunne han godt ligne en ny mand i gult.

Quick Step

Julian Alaphilippe (9,0) er et must have. Han er en af de største favoritter til 3. etape og kører Quick Step over evne og vinder holdtidskørslen, så ligner han ny mand i gult. Kasper Asgreen (3,5) og Yves Lampaert (4,5) ligner de bedste valg som nummer to.

Team Sunweb

Michael Matthews (8,2). Overrasker Sunweb, så kan Matthews køre sig i gult. Samtidig er han en kandidat til sejren på 3. etape. Sikre bud på andre ryttere er Søren Kragh Andersen (4,5), Chad Haga (4,0) og umiddelbart også Lennard Kämna (2,5) (selvom han efterhånden har udviklet sig som en bjergrytter).

EF Education

Alberto Bettiol (4,1) blev 12’er på første etape og vil sandsynligvis få en fri rolle til at jagte etapesejren på 3. etape. Tom Scully (3,0) og Sebastian Langeveld (4,0).

Bahrain-Marida

Bahrain kan godt overraske. Colbrelli har det ofte svært på holdtidskørsler, men har gode chancer for at lave et fint resultat på 3. etape.

God fornøjelse og husk at lytte til vores optaktsafsnit lige her.

Tilbage til forsiden